Zilveren munten? Wij verkopen ze voor u!

1. Rechtstreekse verkoop van zilveren munten

Voor het verkopen van uw zilveren munten is dit de gemakkelijkste oplossing. Uw zilveren munten betaal ik marktconform en in één keer. De correcte marktprijs heb ik te danken aan mijn uitgebreid netwerk van verzamelaars en handelaars. Ik weet perfect naar welke mensen ik moet toestappen om een geïnteresseerde partij te vinden die een mooie prijs betaalt. Contante en onmiddellijke betaling zijn mijn handelsmerk als muntenexpert. Bedragen boven de wettelijke limiet regel ik met een dringende overschrijving die meteen op uw rekening zichtbaar wordt. De wettelijke bepaling is dwingend.

 

2. Verkoop van zilveren munten met vooraf bepaalde procentuele commissie.

De collectie zilveren munten op de optimale manier verkopen, dat is het opzet van deze aanpak. Er is de optie om in één lot te verkopen of om op te splitsen. Mijn advies is om de verzameling munten op te splitsen en dan te verkopen. De verkoop van uw munten wordt op die manier gespreid over verzamelaars, handelaars en een veiling. Een correcte afhandeling en een rapport over de verkopen behoren tot de diensten van deze formule. Het is aangewezen om vooraf een termijn af te spreken. Dat is doorgaans één à twee maanden.

Een mooi voorschot op de verkoop van uw zilveren munten, gebaseerd op een eerste schatting en de geldende zilverprijs zit in het pakket van deze formule.

 

3. Verkoop van zilveren munten met vooraf vastgelegde vaste vergoeding.

Een verzameling zilveren munten verkopen als één lot op een veiling met een vooraf vastgelegde vergoeding kan ook. De formaliteiten voor de verkoop van uw gouden munten, een veilig transport en de administratieve afhandeling horen tot mijn takenpakket.

Ook hier garandeer ik opnieuw een correcte en snelle betaling, met een stevige voorschot ter waarde van de zilverprijs bij afhaling.

 

Wil u mij wat beter leren kennen voor u contact opneemt? Op deze pagina vindt u meer informatie.

Hoe kan ik u helpen?

Via het contactformulier kan u eenvoudig contact opnemen voor een vrijblijvende schatting.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).