Ik kan uw zilveren munten gratis schatten

Ik bouwde over een periode van meer dan 25 jaar een expertise op in het schatten, kopen en verkopen van verzamelingen. Zilveren munten, gouden munten, andere munten, muntenverzamelingen, bankbiljetten enz. kennen geen geheimen meer voor me.

Belangrijk bij een schatting is het onderscheid maken tussen verzamelmunten en beleggingsmunten, los van de zilverwaarde. Verzamelmunten hebben namelijk een meerwaarde bovenop de zilverprijs.

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE SCHATTING

Een schatting van uw munten doe ik altijd gratis en vrijblijvend. Behalve wanneer een schatting op papier nodig is in de context van een nalatenschap, voor een notariaat, verzekeringsfirma. In dat geval reken ik een vaste vergoeding aan.

Hoe dan ook, voor het schatten van zilveren munten bent u bij mij aan het juiste adres.

Referenties :

Lid van ARGUS (vereniging van Kunstexperts)

Hoe kan ik u helpen?

Via het contactformulier kan u eenvoudig contact opnemen voor een vrijblijvende schatting.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).