Bart Van Acker, muntenexpert

Munten maken deel uit van mijn passie voor verzamelobjecten. Ondertussen heb ik meer dan 25 jaar ervaring in het schatten, verkopen, kopen van munten. Noem me gerust een muntenexpert. De verzamelwoede begon 35 jaar geleden met de ontdekking van een pakketje postzegels. Deze hobby groeide uit tot een professionele activiteit. Dit leidde er toe dat ik 15 jaar lang de functie van schatter/expert kon uitoefenen voor een Belgisch veilinghuis. Het schatten van collecties en het vinden van de optimale manier om collecties te verkopen vond ik leuker dan het verzamelen op zich. Deze ervaring neem ik natuurlijk met me mee.

Ondertussen ben ik al meerdere jaren actief als zelfstandige. Er zijn drie verzameldomeinen waarbinnen ik actief schatting en/of expertise aanbied: munten, bankbiljetten en postzegels. Ik kan hele trajecten binnen deze domeinen begeleiden, met alle diensten die nodig zijn om aan uw noden te voldoen. In dat opzicht kunt u mij zien als een one-stop-shop. Samen bekijken we uw noden en zoeken we naar de beste manier om hier een antwoord op te bieden. Heel vaak zal het gaan over de optimale verkoop van uw collectie of een collectie die u werd toevertrouwd.

Professionele referenties als muntenexpert zijn er genoeg en ik kan deze ook bezorgen. Daarnaast zijn er de talkrijke verzamelaars en families die ik al hielp bij verkopen, schadegevallen, nalatenschappen, enz.

muntenexpert Bart Van Acker
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).