Afspreken (Sint-Niklaas of Gent)

Een afspraak kan zowel bij u als bij mij.

Ik betaal NOOIT contant uit, en in de kantoren is nooit contant geld aanwezig en zijn er nooit munten aanwezig.

Ik heb een kantoor in Sint Niklaas en Gent.
Alvorens we afspreken zal ik om een aantal foto’s vragen om een overzicht over de muntenverzameling te krijgen. Daaruit zal namelijk blijken of het de moeite loont om een verplaatsing te doen.

In het geval van een afspraak bij u thuis vraag ik om toch wat tijd te voorzien. Zitten de munten mooi in albums dan kan het snel gaan. Zit alles verspreid, dan is er meer tijd nodig. Een schatting die lang duurt is doorgaans een goed teken, het gaat om een interessante verzameling!

 

Geen voorbereiding vereist

Aangezien ik de voorkeur geef aan het bekijken van een collectie zoals ze is hoeft u niks voor te bereiden. Doe geen kosten aan catalogussen, albums, enz. Zelf een telling doen heeft ook weinig toegevoegde waarde. Indien gewenst kunnen we na de berekeningen of tellingen opnieuw afspreken. Wat u kunt verwachten en de volgende stappen krijgt u in het eerste gesprek sowieso mee.
Om goed te kunnen werken is er best een tafel, een stoel en degelijke verlichting beschikbaar.

Moet ik de collectie achterlaten of mag ik er bij blijven?

NOOIT een collectie achterlaten voor een schatting! Ik geef er de voorkeur aan dat er steeds iemand aanwezig blijft bij het uitvoeren van de schatting.

 

Afspreken in bankkantoor of kluis is mogelijk, maar enkel als u de bank vooraf waarschuwt. Banken stellen met plezier een bureau of zaaltje ter beschikking zodat we de kluizenzaal niet blokkeren voor andere klanten.

 

Hoe kan ik u helpen?

Via het contactformulier kan u eenvoudig contact opnemen voor een vrijblijvende schatting.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).